Opzwepende spelletjes - 5 Variaties van Verleiding 1 - Een speciale uitgave van Harlequin - erotische romantiek

2

Leah Dubois gelooft haar ogen niet wanneer ze hem weer tegenkomt: J.T. West. De man voor wie ze haar huwelijk opgaf, maar die vervolgens spoorloos verdween. Alleen hij kon haar allerdiepste verlangens bevredigen. Alleen hij kon alles met haar doen. Wat hij maar wilde, wanneer hij maar wilde, waar hij maar wilde. En daar blijkt helemaal niets aan veranderd! J.T. weet dat hij Leah niets te bieden heeft - maar hij kan simpelweg niet uit haar buurt blijven. Zijn verlangen naar haar is te sterk om te kunnen negeren.En omdat hij zich er maar al te zeer van bewust is dat hij haar uiteindelijk weer zal moeten achterlaten, zijn de spelletjes die hij met haar speelt roekelozer en opwindender dan ooit... Dit e-boek is ook verkrijgbaar in de e-bundel 5 Variaties van Verleiding. Dit verhaal is eerder verschenen in Sexy 87.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
03 oktober 2012
Uitgeverij
Harlequin Sexy
ISBN
9789461993366
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Leuk voor even tussendoor

door: LmEvita 1 like
Leah is een jonge vrouw met een dochter van 11 jaar, die sinds anderhalf jaar in scheiding ligt. Haar reden om een punt achter haar huwelijk te zetten was het weerzien en een vurige verhouding met J.T. west Plotseling is J.T weer terug in haar leven en zet hij haar wereld weer op zn kop. Het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic