Over de goddelijkheid van de mens deel iii

0

Net zoals deel I en II van deze reeks Openbaringen is ook deel III een juweeltje om te lezen. In het boek staan veel nieuwe openbaringen, die door Maria, Jezus en Maria Magdalena aan de mensheid gegeven worden. Zij voegen ook werkelijk toe aan jezelf. Het boek is verrijkt met mooie meditaties en gebeden die je kunnen helpen kritisch naar jezelf te kijken en je helpen jezelf te helen. Door dit boek kun je leren moeilijke situatie in je leven om te buigen naar een hogere staat van bewustzijn. Van alles wordt besproken én alles is bespreekbaar. Vaak ontstaat door de openbaringen een nieuwe, verrassende visie op de verschillende zaken die aan de orde komen. De gebeden zijn vaak ontroerend mooi.

Kennis moet binnen je bewustzijn uitgroeien tot weten. Weten is een stap verder dan geloven; weten is boven alle twijfel verheven. Weten dat je Goddelijk bent; weten dat Gods liefde onvoorwaardelijk is en dat jij als Gods schepping recht hebt op deze onvoorwaardelijke liefde.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
239
Laatste editie
01 april 2006
Uitgeverij
Follow Your Heart Publishing
ISBN
9789080747890

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic