Over kikkers, prinsen en witte paarden. Hoe herken je de ideale

0

- Een verrassende gids voor iedereen die eindelijk de ware wil vinden
- Veel boeken over de liefde focussen op hoe je problemen in je relatie kunt oplossen. Maar is het niet beter die problemen te vermijden door in het begin de juiste partner te kiezen?
- Psychologe Inge De Waele stelt dat een goede partnerkeuze in eerste instantie bij jezelf begint. Pas als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je de juiste keuze maken.
- Opgelet: Over kikkers, prinsen en witte paarden verhoogt je kans op een gelukkige relatie!

De prins op het witte paard, het is weinigen gegeven die te vinden. Maar wil dat zeggen dat we allemaal minder kieskeurig moeten zijn en onszelf tevredenstellen met meneer of mevrouw goed-genoeg? Toch niet. Alleen is de start van een leefbare liefdesrelatie essentieel: als die fout zit, ben je de rest van je leven bezig de problemen in je relatie te herstellen. Het komt er dus opaan de juiste keuze te maken. Die juiste partnerkeuze begint in eerste instantie bij jezelf. Pas als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je iemand vinden met wie je een langdurige relatie kunt uitbouwen. Psychologe Inge De Waele lanceert daarom het begrip 'relationele intuïtie'. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen toont ze aan hoe belangrijk die intuïtie is, en hoe je je relationele intuïtie kunt trainen. Zodat je de kikkers eindelijk van prinsen zult kunnen onderscheiden...
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
03 november 2010
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020993691

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic