Over win & groei

,

0

Iedereen wil een stap verder, zonder ruzie of wrevel, in harmonie met zichzelf en met anderen. Vooruit in privé en werk. Ze willen doelen - leren - formuleren en halen. Balans tussen werk en privé, familie en vrienden zonder onnodig op andermans tenen te staan.
Over win & groei helpt daarbij. Althans dat hopen de auteurs. Want zij zijn de eersten om toe te geven dat niemand die wijsheid in pacht heeft. Daarom lenen ze die uit een breed scala aan onderwerpen - loopbaan, sport, familie, vrienden, wetenschap, politiek, wijsheden, religie, psychologie, filosofie - en spitten die dieper uit dan alle andere scheurkalenders.
Eindelijk een scheurkalender die zorgt voor een glim- of grimlach én je aan het denken zet.
Over win & groei is een scheurkalender die inspireert en activeert, en lezers via verhalen, citaten, tests, gedichten en opdrachtjes de handvatten geeft om zichzelf te ontwikkelen of in ieder geval te raken. De kalender activeert en inspireert zonder belerend te zijn. Over win & groei is verrassend, schopt tegen schenen, gaat de confrontatie niet uit de weg en doet geen
zendingswerk. Stelt vragen en geeft antwoorden. Over win & groei is fris, stoer, bevlogen en statusonafhankelijk, en wil mensen helpen bij hun overwinningen op weg naar persoonlijke groei.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
365
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716996
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic