Advertentie
Overkill

Overkill

0
Rank 5994 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Claire Kant is een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes. Hoe lang houdt ze dit bedrog nog vol?

Thomas de Bruijne ontwikkelde dankzij paradepaardje Claire en de dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talentagency EPIC uit tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt en Reinier zijn geld terug wil, moet hij verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen.

Joelle Lammerstee is een documentairemaker en stelt de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencer geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over EPIC haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Haar uitgangspunt 'de waarheid voor alles' verandert in 'alles voor de waarheid' en brengt haar aan de rand van de afgrond.

Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters? En wat is die waarheid waard?

Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
29 november 2019
ISBN
9789026347405
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker