Overmacht

37

Spots 1

Inspecteur Alan Banks en zijn collega Annie Cabbot moeten een gerelateerde moord en zelfmoord oplossen in het plaatsje Eastvale: die van de rijke voormalig ambtenaar op leeftijd Laurence Silbert en de jonge, getalenteerde decorontwerper Mark Hardcastle. De twee mannen hadden sinds korte tijd een ogenschijnlijk goede liefdesrelatie. Wat dreef hen de dood in?

Wanneer blijkt dat Silbert in dienst was van de Britse geheime dienst MI6, wordt Banks van de zaak gehaald. MI6 is bang dat Banks te veel geheime zaken aan het licht zal brengen en zet hem onder druk. Banks komt terecht in een machtsspel van wantrouwen, afgunst, intimidatie en spionage.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
All the Colours of Darkness
Serie
Alan Banks (18)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
19 maart 2010
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022995013 , 9789044964530


Door lezers

Thriller Club / Thrillers waar muziek in zit
14 september 2018 7 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Leuk verhaal met stroef plot

door Rose Leighton op 30-11-2009

Peter Robinson heeft ondertussen een flinke waslijst titels op zijn naam staan, waarin zijn hoofdpersoon Alan Banks steeds verder wordt uitgediept en vormgegeven. Over het algemeen doet Robinson dat uitermate goed met zowel interessante personages als een interessant verhaal, maar in Overmacht komt het plot niet echt lekker van de grond.
Banks wordt dit keer teruggeroepen van een weekendje in...

Lezersrecensies (2)

Zeer breed uitgesponnen plot

door: Hebban Van Overzee 1 like
Alan Banks is ook in dit nieuwe boek van Robinson de centrale figuur. Een ogenschijnlijk simpele zaak: een man vermoordt zijn partner en pleegt daarna zelfmoord. Maar als Banks ontdekt dat de partner waarschijnlijk niet helemaal eerlijk is geweest over zijn achtergrond, wordt hij plots van het...

door: Mary Jooren 1 like
Het zit Alan Banks niet mee deze keer. Hij heeft nog wat vrije dagen die hij in Londen wil doorbrengen met zijn nieuwe liefde Sophia, maar dan wordt hij teruggeroepen naar Eastvale voor een geval van moord/zelfmoord. En zo ingewikkeld is het allemaal niet; dit is echt een zaak die Annie Cabbot...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic