Overvallen door hartstocht / Nooit vergeten verlangen - Intiem 287, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem

,

0

(1) OVERVALLEN DOOR HARTSTOCHT - Het leek geen probleem te zijn: een zakelijke verloving met magnaat Logan Buchanan waarvan beide partijen voordeel hebben. Maar dan komt prinses Rebecca erachter dat er heel wat meer bij komt kijken. Haar gevoelens voor hem zijn allesbehalve zakelijk, en om haar hart te sparen verbreekt ze de verloving vroegtijdig. Logan vertrekt, maar hij komt terug... en niet voor zaken! (2) NOOIT VERGETEN VERLANGEN - De dood gewaande Brand Noble weet na vier jaar terug te keren naar New York, in de veronderstelling dat zijn mooie jonge vrouw daar nog steeds om hem rouwt. Dan wacht hem echter een onaangename verrassing: Clea is zwanger en verloofd met een andere man. Hoe kon ze hem zo snel vergeten? Hij zál haar terugwinnen, hoe dan ook... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Petra Veldhuizen , Mirjam Bosman
Laatste editie
26 juni 2012
Uitgeverij
Harlequin Intiem
ISBN
9789461991287 , 9789461991287 , 9789461991287
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic