Overwin en groei in werk en leven 2015

,

0

Het begint een traditie te worden: dit is alweer de derde editie van Over win & groei, de scheurkalender die inspireert en activeert, en lezers via verhalen, citaten, tests, gedichten en opdrachtjes de handvatten geeft om zichzelf te ontwikkelen. Dat dit concept aanspreekt, mag duidelijk zijn: werden er van de eerste editie nog 8.000 exemplaren verkocht, van de tweede
gingen er bijna 10.000 over de toonbank!

Iedereen wil een stap verder, zonder ruzie of wrevel, in harmonie met zichzelf en anderen. Vooruit in privé en werk. Ze willen doelen formuleren en halen. Ze willen balans tussen werk en privé, familie en vrienden, zonder onnodig op andermans tenen te staan.

Over win & groei helpt daarbij. Althans dat hopen de auteurs. Want zij zijn de
eersten om toe te geven dat niemand de wijsheid in pacht heeft. Daarom lenen ze
die uit een breed scala aan onderwerpen - leven, loopbaan, sport, familie, vrienden, wetenschap, politiek, (Oosterse) wijsheden, religie, psychologie, filosofie - en spitten die dieper uit dan alle andere scheurkalenders. Maar het is vooral de schrijfstijl en de thema's die deze scheurkalender anders dan anders maakt. De filmpjes die je via een QR-code bekijkt. De app, zodat je de kalender ook op je mobiel kunt zetten.

Over win & groei is verrassend, schopt tegen schenen, gaat de confrontatie
niet uit de weg en doet geen zendingswerk. Stelt vragen en geeft antwoorden.
Over win & groei is fris, stoer en bevlogen. Kortom, dé scheurkalender die zorgt voor een glim- of grimlach én je aan het denken zet.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
310
Laatste editie
02 oktober 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058718976
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic