Papa dokter / Onverwacht terug - Doktersroman Extra 49, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

,

0

(1) PAPA DOKTER - Dokter Jorge Suárez sluit zich voor alles af, behalve voor zijn werk in de arme wijken van Buenos Aires. Van emoties, en zeker die van hemzelf, wil hij niets weten. Dat houdt hij vol tot zijn ex plotseling bij hem aanklopt met een meisje van vijf dat hem 'papa' noemt. Dan begint hij weer iets te voelen, iets wat verdacht veel op liefde lijkt... (2) ONVERWACHT TERUG - Als puber was Bonita tot over haar oren verliefd op medicijnenstudent Hugh Armstrong, die kind aan huis was bij hen. Als hij jaren later terugkeert naar Engeland als arts-assistent in het ziekenhuis waar zij werkt! valt ze opnieuw voor hem. Alleen is ze niet langer het onbezorgde meisje van destijds en staat haar hoofd niet naar liefde... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Jannigje Bolk , Olga Jans
Laatste editie
18 september 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461992659
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic