Parels achter de horizon

0

Albert Hoekstra
Parels achter de horizon
Zeilen rond de wereld, voor sommigen een droom, voor anderen de realiteit. Van 1997 tot 2002 zeilden. Albert en Marijke Hoekstra over de wereldzee Ze leefden hun leven aan boord en ontdekten veel andere culturen en ook over zichzelf.
Albert en Marijke wilden hun jonge leven een andere wending geven dan het normale huisje, boompje, beestje. Ze kochten een boot en bereidden zich goed voor op een lange reis. Ze doopten de boot SAMU wat ' gebedsverhoring' betekent.
Hun droom: een wereldomzeiling met een mooie invulling. Onderweg op God, durfden ze deze spannende stap te zetten, en zo vertrokken ze met twee om 5 jaar later met zijn vieren weer terug te komen. Onderweg werden namelijk hun 2 matroosjes: Matthias (American Samoa) en Nathana (Thailand) geboren.
In dit boek kunt u alles lezen over hun boeiende belevenissen zoals: dichte mist in het Engelse Kanaal, zeeziek tussen de Canarische Eilanden, hechte vriendschap met een Samoaans gezin, storm in Neiafu (Tonga), piraterij onderweg naar de Filippijnen en bureaucratische taferelen in Bangkok
Heel veel plezier bij het van deze waargebeurde scheepsjournaals.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
571
Laatste editie
12 januari 2007
Uitgeverij
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789059741256

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic