Passie gezocht

0

In je kracht komen na een scheiding of verlies. Daar gaat dit boek over. Er is genoeg hulp en informatie over het scheiden zelf en er zijn ook veel boeken over het scheidingsproces. Dit boek is anders. Het begint als je gescheiden bent, als de verhuiswagen vertrokken is. Wanneer je definitief uit elkaar bent. Dan volgt vaak een terugval, het zwarte gat en de oneindige zinloosheid. De vraag is hoe je jouw leven weer op de rails krijgt. Hoe vind je jouw kracht terug? En nog mooier: hoe vind je jouw échte kracht, zodat je je verborgen talenten kunt gaan gebruiken en optimaal genieten van al het mooie, dat het leven jou te bieden heeft.

Iedere scheiding is anders, iedereen heeft zijn of haar verhaal. Één ding hebben al die verhalen met elkaar gemeen: de pijn van het scheiden. Waarbij je even niet weet hoe je nu verder moet. Dat is een proces. Dat proces bestaat uit negen vaste stappen. Dit boek biedt jou een handvat om je passie te vinden. Na negen stappen sta je in je kracht. Die stappen zijn voor iedereen dezelfde omdat dit een natuurlijk proces is. De negen stappen helpen je om het rouwproces beter te doorstaan, sneller je passie te vinden en in je kracht te staan. Dit proces ga je nu in. Laat je verrassen door de oefeningen en door de kennis. Doe er je voordeel mee. Het werkt!
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
02 juni 2016
Uitgeverij
Stichting GVMedia
ISBN
9789055993178

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic