Passie met gevolgen 4 - Door verlangen veroverd

8

Passie met gevolgen 4: Vier onweerstaanbare mannen moeten de gevolgen van verleiding onder ogen zien... Waarom moest ze nu zo nodig het bed in duiken met miljardair Cameron Hollingsworth, vraagt Pippa Laingley zich wanhopig af terwijl ze naar de uitslag van de zwangerschapstest kijkt. Want hoe aantrekkelijk hij ook mag zijn, hij is duidelijk niet van plan zijn hart open te stellen voor haar en hun ongeboren kind en dat terwijl het voor haar juist steeds lastiger is om niet stapelverliefd op hem te worden. Lukt het haar het hart van Cam te ontdooien, of is hij te zeer getekend door de dramatische gebeurtenissen uit zijn verleden?

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Hanna de Heus
Laatste editie
02 juli 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461996558 , 9789461996558 , 9789461996558
Bestel dit ebook vanaf  €3,49 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

leuk boek

door: Anneke 1 like
Een leuk en spannend boek. Dit deel vond ik leuker en aangrijpender dan het vorige deel. Vooral het eind was spannend. Ik vind het ook fijn dat, ondanks dat dit het laatste deel van een boekenserie is, je het boek ook los kan lezen zonder dat je de eerdere delen hebt gelezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic