Pasta

0

Weinig gerechten zijn zo lekker en eenvoudig te bereiden als pastagerechten. Ze zijn zo klaar en er is oneindig mee te variëren. Niet voor niets dus dat pasta een van de populairste producten is in de hedendaagse keuken!
Pasta - Lekker en veelzijdig, de nieuwste uitgave van TIP Culinair, staat boordevol geteste recepten voor salades, maaltijdsoepen, lichte lunches, snelle maaltijden en verrukkelijke ovengerechten. Lasagne bolognese, penne met raapstelen en kikkererwten, spaghetti met venusschelpen, minestrone alla genovese, lauwwarme pastasalade met pastrami en walnotendressing, ravioli met spinazie en ricotta, en vele andere traditionele en verrassende recepten komen aan bod om eindeloos van te kunnen genieten.
Naast de recepten vind je in de inleiding aanwijzingen hoe je zelf pasta kunt maken, hoe je pasta moet koken, en worden de diverse pastasoorten die in de receptuur voorkomen, beschreven en afgebeeld.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Sanoma Media Netherlands BV
ISBN
9789058551528

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic