Pasta, risotto & gnocchi - bij Janneke thuis

3

Pasta, risotto & gnocchi is het tweede deel in de serie Bij Janneke thuis. In deze serie deelt Janneke Philippi de recepten van de gerechten die bij haar thuis op tafel komen.

Ik, of liever ons hele gezin is dor op pasta. Pasta is simpel, dankbaar voor elk moment en verveelt nooit. Of je nu weinig tijd hebt of uitgebreid wil koken, pasta is altijd goed en blijft verrassend. Ook risotto en gnocchi zijn bij ons thuis favoriet. Met dit boek hoop ik je veel nieuwe pasta-, risotto- en gnocchirecepten te geven, die je keer op keer op tafel zet. Je nieuwe favorieten in je kookrepertoire.'

Pasta, risotto & gnocchi bevat meer dan 60 recepten. Van een snelle pasta, risotto of gnocchi voor een doordeweekse maaltijd tot verse pasta en gnocchi in allerlei smaken en vormen voor het weekend. Lasagne, cannelloni, gnudi, fregola sarda en gnocchi alla romana niet te vergeten!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
24 september 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045209838

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Lekkere recepten in een onhandig boek

door Caroline Soesbergen op 11-11-2015

Waar haalt ze alle recepten toch vandaan? Janneke Philippi heeft al enige jaren een vaste rubriek met weekrecepten in de Delicious. Pasta, risotto & gnocchi is alweer haar vijfde boek in korte tijd. De grote vraag is dan natuurlijk: kan ze nog verrassen? Het antwoord is ja, maar er is wel wat aan te merken op het boek.

In pasta, risotto & gnocchi – bonuspunten voor duidelijkheid, minpunten voor...


Lezersrecensies (1)

Pasta, risotto & gnocchi

door: Zwartraafje 1 like
Janneke Philippi kende ik niet voordat ik het boek ‘Appeltaart’ in mijn handen kreeg. Dat boek sprak me echter ontzettend aan én toen ik ongeveer een jaar later ‘Soep bij Janneke thuis’ ontdekte werd ik meteen nieuwsgierig naar het volgende boek in deze ‘bij Janneke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic