Paulus de B. De terreurkabouter

0

De terreurkabouter Paulus de B. is heel erg boos. Die nare mensen in het land waar hij woont doen niet wat hij wil. Samen met andere terreurkabouters van de hele wereld heeft hij een wapen een gifbol ontwikkeld die iedereen dood maakt helemaal dood. Dan kan hij samen met andere terreurkabouters het sprookjesland helemaal overnemen. Niemand gelooft dat de terreurkabouters de sprookjeslanden willen vernietigen, de veldwachter niet, de onderwijzer niet en de sprookjeskoningin niet. zij prijzen de lieve terreurkabouters. Die lieve schattige kleine mannetjes doen niemand kwaad toch?

Over de Auteur.
Adelheid Von Beffenstein woont en werkt in het sprookjeskasteel van Bad- Bentheim. Daar zit zij achter het venster van haar torenkamer de wereld te overpeinzen. Niemand gelooft wat zij zegt zelfs de boze heksen van sprookjesland niet. Zij leeft al meer dan 1000 jaar en kan net als de goede feeën de ontwikkelingen in de geschiedenis zien. Tijdens de NAZI- tijd zat zij in de kerkers van het kasteel in Bad-Bentheim.

Dagblad De Algmene: 'Sprankelend debuut!
Weekblad Mama Mia : 'Prachtig boek!Zeker lezen!'
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
329
Laatste editie
15 april 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402148824

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic