Penny Jordan Special (3-in-1)

1

(1) FANTASIE VOOR TWEE GELIEFDEN
Mollie neemt het altijd op voor de underdog. Het is dus geen wonder dat ze bij voorbaat een hekel heeft aan Alex Villiers, schatrijk en van adel, die een groep kamperende jongeren van zijn landgoed wil laten zetten. Als ze een kijkje gaat nemen op het terrein, wordt ze op een smal bospad klemgereden. Er stapt een man uit, maar niet zomaar een man - hij is lang, gespierd, breedgeschouderd, eh... zeg maar gewoon: adembenemend knap!

(2) EÉN NACHT IN ZIJN ARMEN
Sylvie kan niet geloven dat uitgerekend zij Ran Carrington zal moeten helpen bij de restauratie van zijn landhuis. Jaren geleden wees hij haar af en dat doet nog steeds pijn. Diep in haar hart houdt ze namelijk nog steeds van hem. Maar goed, ze zal de relatie dit keer strikt zakelijk houden. Als ze Ran weerziet, weet ze dat het héél moeilijk zal zijn zich aan dat voornemen te houden...

(3) DRIE VERWARRENDE WEKEN
Piers zit opgescheept met de hond van zijn tante. Omdat hij niet overweg kan met het lastige beest, huurt hij hondentrainster Georgia in. Het blijkt het handigste als zij, net als hij, ook tijdelijk in het huis van tante trekt. Al gauw ontdekt hij dat hij er nu een probleem bij heeft. Want hoe verleid je een beeldschone vrouw die om de haverklap luidkeels AF! roept?

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
344
Laatste editie
23 februari 2016
Uitgeverij
Harlequin
ISBN
9789402517163 , 9789402517163 , 9789402517163
Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijLezersrecensies (1)

Eens en (waarschijnlijk..) nooit weer

2 likes
Ik moest en zou eens een Bouquetromannetje lezen. Dus toen de kans daar was om gratis een zo’n geval te lezen nam ik die kans met beide handen aan. En daar ben ik blij om. Ik had een Bouquet Special waardoor ik drie meukverhalen heb gelezen die geenszins van elkaar verschilden. Zoals je ziet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic