Pep Guardiola

2

Lijsten 1 Top25's 1
Pep Guardiola: De evolutie van een voetbaltrainer gaat door waar Herr Pep van de dezelfde auteur ophoudt en neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in Europa te laten zien; inclusief een analyse van Guardiola's managementstijl aan de hand van cruciale momenten op en naast het veld.
Perarnau onthult hoe Guardiola als manager bij Bayern bleef groeien ondanks de mislukt poging om de UEFA Champions League, de ultieme prijs binnen het Europese voetbal, binnen te halen. Ook onderzoekt hij Guardiola's beslissing om Duitsland te verlaten voor een uitdaging bij Manchester City en hoe zijn managementstijl in de Premier League zich verder zal ontwikkelen.
Tijdens drie uitzonderlijke seizoenen bij Bayern München kreeg Martí Perarnau volledig toegang tot de Duitse topclub: zijn spelers, staf, bestuursleden en, bovenal, manager Pep Guardiola. In het vervolg op Herr Pep, het met prachtige recensies overladen boek over Guardiola's eerste volledige seizoen bij Bayern, neemt Perarnau nu het volledige dienstverband onder de loep van deze Catalaan in Beieren.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
25 maart 2017
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045214122 , 9789045214221 , 9789045214122 , 9789045214122 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 8,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 8,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Dick Van der Veen Hebban Recensent

Pep-talk over Guardiola

door Dick Van der Veen op 30-05-2017

Auteur Martí Perarnau is idolaat van Pep Guardiola. Eerder schreef hij zijn gevoelens weg in Herr Pepp, nu analyseert hij in Pep Guardiola diens kwaliteiten in de drie jaar dat hij Bayern München onder zijn leiding had. De jaren waarin hij prima presteerde, maar met tegenstrijdige gevoelens afscheid nam omdat het hem niet lukte de UEFA Champions League te winnen en daarmee het drieluik...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic