Per ongelukt!

22

Stel, je moeder zit in de gevangenis, maar ze is onschuldig. En die gevangenis staat op een streng bewaakt eilandje in de Waddenzee. En je vader, daar heb je ook niets aan, want die zit de hele dag te gamen. Wat doe je dan? Dan bedenk je een onwaarschijnlijk bevrijdingsplan. Tenminste, dat doet Ro. Samen met zijn vrienden Archie en Lela begint hij in een afgelegen schuur aan een fantastische uitvinding te werken. Want soms moet je iets doen wat niemand ooit gedurfd heeft, hoe gevaarlijk en onmogelijk het ook is...

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
07 oktober 2015
Uitgeverij
Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
ISBN
9789059653283

Lezersrecensies (3)

speels

door: gretige lezer 1 like
Ook zonder de app die bij het verhaal hoort de downloaden is het een pakkend en leuk verhaal. Waarin op een speelse en toegankelijke manier onderwerpen als vriendschap, verliefdheid, schaamte, eerlijkheid en bescherming aan de orde komen. Een leuk verhaal om kennis te maken met deze schrijver.

leuk gegeven

1 like
grappig uitgewerkt, beetje techno met de blokjestekeningen. Ik weet van onze klanten dat er veel kinderen waren die dit boekje leuk vonden (in tegenstelling tot andere jaren). Past goed bij het onderwerp: er wordt flink wat uitgevonden en bedacht in dit boekje.

Kinderboekenweekgeschenk 2015

door: Jack Schlimazlnik 1 like
Ik lees zelden kinderboeken, maar dit boek kreeg ik gratis. Net als Je bent super, Jan! het kinderboekenweekgeschenk door Jan van Straten uit 2013 (mijn neefje heet Jan, dus moest ik dat boek hebben, geweldig boek), of Bert en Bart redden de wereld, door Tjibbe Veldkamp (2011). Als ik deze drie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic