Peru

0

Het land van de Inca's
Peru roept meteen het beeld op van Machu Picchu, maar het land biedt nog veel meer. Naast archeologische vindplaatsen zijn er diverse natuurschatten, zoals diepe kloven en het hoogste bevaarbare meer. De hoofdstad Lima ligt aan de dorre kust en wordt omgeven door de Andes. Het landschap van de andere regio's bestaan uit hoge bergtoppen in de Andes, woestijnlandschap in het zuiden, prachtige stranden in het noorden, en een ongeëvenaarde biodiversiteit in het Amazonegebied.

De Capitool Reisgids Peru
In de reisgids Peru is het land opgedeeld in negen gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, cultuur van de Inca's, inheemse bewoners, accommodatie, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
20 januari 2009
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789047506744
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic