Peters

Peters

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
Ruud Peters is de beste voetballer van de wereld. Zijn leven staat volledig in het teken om Nederland voor het eerst in de geschiedenis Wereldkampioen voetbal te maken. Zijn vader heeft hem vanaf zijn geboorte klaargestoomd voor het ultieme doel, ten koste van alles, waardoor zijn vrouw hem haat en zijn oudste zoon hem nooit meer wil zien, behalve op zijn begrafenis.

De journaliste Chris Berger komt achter een verschrikkelijk geheim dat Ruud Peters met zich meedraagt. Terwijl de zaakwaarnemer van de voetballer plotseling wordt vastgezet in een Griekse gevangenis en zijn advocaat op zijn landgoed illegale praktijken van zijn cliënten voor de buitenwereld verborgen probeert te houden, ontrafelt Berger stukje bij beetje en met gevaar voor eigen leven een duister mysterie rond Peters.

Wanneer het Nederlands elftal de finale van het WK-voetbal bereikt, beseft Chris Berger dat het leven van Ruud Peters inzet is geworden van een dramatisch machtsspel en begint voor de journaliste een bloedstollende race tegen de klok.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
366
Uitgeverij
nicmic.com
Laatste editie
30 april 2018
ISBN
9789082859003 , 9789082859010
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95 Bestel het e-book € 6,95
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Met mijn neus in de boeken / Wat las ik deze maand? 09/2018
01 oktober 2018 24 reacties
Met mijn neus in de boeken / Stervoetballer tegen wil en dank
16 september 2018 13 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Wraak is immer bitterzoet

door: Janneke van Geertruy 1 like
Michael Boerop is via vele omzwervingen qua beroepen uiteindelijk terecht gekomen bij zijn grote passie: schrijver. In zijn debuutthriller Peters merk je duidelijk een tweede passie van Boerop, het voetbal. Centraal in het boek staan twee personen: Ruud Peters, voetbaltalent zoals we dat nog nooit...

Stervoetballer tegen wil en dank

door: Greet Braem 2 likes
Michael Boerop (1968) heeft professioneel de nodige watertjes doorzwommen. Zo was hij onder andere krantenbezorger, inkoper, kroegeigenaar, websitebouwer en adminstratief bediende. Sinds kort werkt hij als zelfstandig kok. Weinig dat doet vermoeden dat hij een schrijverscarrière ambieerde. Maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook