Picknicken

0

In de buitenlucht lijkt eten nog lekkerder dan binnen, zeker wanneer u met een groep mensen een tijd in de openlucht bent en er een picknickmand vol overheerlijke etenswaren binnen handbereik is. Als u alles goed voorbereidt, wordt een picknick een gedenkwaardige gebeurtenis en heeft zelfs een uitblijvende zon geen invloed op het goede humeur.
Picknicken bevat meer dan dertig recepten die passen bij allerlei soorten picknicks, of het nu gaat om een lunch in de openlucht met een paar vrienden of een avondmaaltijd tijdens een weekendje kamperen. Verrijk uw uitje door van tevoren een of meer van de gerechten uit dit boekje te maken, zoals Taartjes met dille en aardappel, Spaanse aardappels, Gevulde paprika's en Gebakken kabeljauw.
Alle recepten zijn uitermate geschikt voor een picknick: ze zijn koud heerlijk en de voorbereidingen kunnen van tevoren plaatsvinden. U krijgt allerlei praktische tips voor het verpakken en vervoeren van het voedsel naar de picknickplaats, zodat u net als de anderen optimaal kunt genieten van een ontspannen picknick.
Picknicken bevat mooie kleurenfoto's, illustraties en heldere stap-voor-stapaanwijzingen bij de recepten en is ongetwijfeld een grote bron van inspiratie voor iedere picknickliefhebber.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
01 januari 2003
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059201156

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic