Pietje Puk aan zee / en zijn vrienden

0

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de mailing. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langedraad.

Pietje Puk is ziek! Gelukkig helpt zijn vriend bakker Fijnebol en geeft dokter Pillebaas Pietje goede raad. Als Pietje weer beter is gaat hij naar zee, samen met zijn dieren. Daar vindt hij iets bijzonders, maar gebeurt er ook iet naars. Uiteindelijk komt alles weer goed en heeft Pietje er een nieuw vriendje bij.

Langedraad ontdekt een belangrijk geheim. Het heeft te maken met Pietje Puk. Samen met alle vrienden van pietje bedenkt Langedraad een plan. Een plan om Pietje te verassen. Ook Pietje heeft een verassing voor alle keteldorpers. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan maar snel wat er allemaal gebeurt in keteldorp.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 februari 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410098
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic