Pietje Puk Gaat varen / op de Rommelmarkt

0

Pietje Puk
• GAAT VAREN • OP DE ROMMELMARKT
Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
Pietje Puk heeft weer eens geluk. Samen met Fijnebol heeft hij opeens heel veel geld. Pietje besluit er een boot van te kopen. Hij is namelijk gek op varen. Samen met Fij-nebol gaat hij een grote tocht maken. Natuurlijk beleven ze een spannend avontuur waar ook Langdraad een rol in speelt. Of alles goed afloopt? Lees het zelf maar.
Er is brand in Keteldorp! De frietkraam van Leunes Boeboe is helemaal afgebrand. Leunes heeft niet genoeg geld om een nieuwe kraam te kopen. Pietje heeft een geweldig plan om Leunes te helpen en alle Keteldorpers doen mee. Dan gebeurt er iets waardoor het hele plan misschien niet door kan gaan. Lukt het Pietje om zijn plan toch uit te voeren en genoeg geld in te zamelen voor Leunes? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
24 september 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410517
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic