Pietje Puk heeft gelijk / wordt schaatskampioen

0

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
Net buiten Keteldorp ligt een oud kasteel. De naam van dit kasteel is Watervliet. Pietje is daar druk aan het graven. Hij is namelijk op zoek naar gouden munten. Langdraad, Bartje Suikerbal, Bram Bom en Basje Spattebord lachen om Pietje en halen zelfs een grap met hem uit. Maar Pietje blijft graven op zoek naar gouden munten. Zal hij iets vinden of niet? Lees het zelf maar.
Het is winter in Keteldorp en het vriest heel hard. Jan Stoppel gaat de vogels op het vogeleiland brood brengen. Dan krijgt hij een ongeluk. Langdraad en Pietje gaan op zoek naar Jan. Gelukkig zijn er ook leuke dingen, zoals de schaatswedstrijden. Of alles voor iedereen goed afloopt? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
06 september 2004
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789060569450

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic