Pietje Puk helpt de voetbalclub / wordt toerist

0

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de mailing. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langedraad.

Het is bijna kestmis in Keteldorp. In de krant staat een grote puzzel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Iedereen doet mee, ook Pietje. Ondertussen heeft burgemeester Bazeman een probleem. Er is niet genoeg geld voor het nieuwe clubhuis van de voetbalclub. Pietje heeft een bijzondere oplossing voor dit probleem. Wat die oplossing is? Lees het zelf maar.

In Keteldorp loopt een andere postbode. En ook een andere agent. Pietje puk en Langedraad zijn namelijk samen op vakantie op Ibiza. Natuurlijk beleven die twee daar een spannend avontuur. Ze moeten zelfs naar de politie. Zullen ze wel weer veilig terugkomen in Keteldorp? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 februari 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410104
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic