Pietje Puk In het ponypark / Op de surfplank

0

Pietje Puk
IN HET PONYPARK
OP DE SURFPLANK
Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij halt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
Het is de laatste tijd in Keteldorp een saaie boel, vindt Pietje. Hij wil iets ondernemen voor de bejaarden en de gehandicapten. Zij moeten eens van een fijne vakantie kunnen genieten. Maar daarvoor is erg veel geld nodig. Hoe zal Pietje dat voor elkaar krijgen? Lees zelf maar, hoe hem dat lukt.
Pietje vindt het erg, dat in Keteldorp sommige mensen werkeloos zijn. Daar moet iets aan gedaan worden, vindt hij. In het geheim leert Pietje surfen. Dat doet hij niet alleen om sportief te zijn. Hij heeft met het surfen ook nog een ander plan. Wat heeft hij nu weer bedacht?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
13 maart 2007
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045411255
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic