Pietje Puk Knapt het op / en de Winkeldief

1

Spots 1
Pietje Puk
• KNAPT HET OP • EN DE WINKELDIEF
Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
Pietje Puk en burgemeester Bazeman hebben allebei een probleem. Pietje wil het postkantoor beveiligen, omdat er veel overvallen op postkantoren zijn. Bazeman vindt dat het een rommel is in Keteldorp. Pietje bedenkt samen met zijn vrienden een plan om Keteldorp weer schoon te krijgen. En burgemeester Bazeman weet hoe Pietje zijn postkantoor kan beveiligen. Zullen de plannen van Pietje en burge-meester Bazeman slagen? Lees het zelf maar.
Jan Stoppel, de tuinman van Keteldorp, is met pensioen. In zijn huis komen nieu-we mensen wonen. Tinus Tussengas en zijn vrouw. Tinus wil glazenwasser worden, maar hebben de mensen in Keteldorp wel een glazenwasser nodig? Ook wordt er gestolen uit de winkels van Keteldorp. Wordt de winkeldief gegrepen en wordt Tinus inderdaad glazenwasser? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
24 september 2005
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410500


Door lezers

Met mijn neus in de boeken / Mijn favoriete boekpersonages
10 oktober 2016 16 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic