Pietje Puk wordt brandweerman/ wordt Pietje Antiek

0

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.

Leunes Boeboe heeft zijn arm gebroken. Hij is brandweerman en kan nu niet meedoen aan de wedstrijd voor brandweer korpsen. De burgemeester vraagt aan Pietje Puk of hij voor Leunes wil invallen. Dat wil Pietje wel. Hij gaat hard oefenen om een goede brandweerman te worden. Dan is er echt brand in Keteldorp. Of dat goed afloopt?

Pietje Puk koopt de winkel van Keesje Komkommer. Pietje wil een eigen winkel beginnen; PIETJE ANTIEK. Voordat de winkel open gaat gebeuren er nog allerlei leuke en minder leuke dingen. Zo verliest Pietje veel geld en krijgt hij te maken met oplichters. Of alles toch nog goed komt? Lees het zelf maar!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
02 februari 2006
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410715
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic