Pietje Puk wordt clown/ wordt parachutist

1

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.

Het circus Rossini komt naar Keteldorp! Maar de clown van het circus is ziek. Pietje Puk biedt aan om in te vallen voor de clown. Hij gaat hard oefenen, maar vertelt het aan niemand in Keteldorp. Langdraad moet op zoek naar een koe. De koe is kwijt en Pietje Puk blijkt er meer van te weten. Zal alles goed komen en gaat Pietje zijn optreden in het circus wel goed? Lees het zelf maar!

Bazeman is bijna 25 jaar burgemeester van Keteldorp. Pietje Puk wil natuurlijk iets organiseren voor de burgemeester. Ook wil Pietje graag parachute springen. Hij wordt lid van een parachutisten club en na lang oefenen mag hij echt uit een vliegtuig springen. Voor Bazeman wordt een geweldig feest georganiseerd, maar waar is Pietje? Komt Pietje nog op tijd voor het feest? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
02 februari 2006
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045410708
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic