Pip en Posy en het nieuwe vriendje

,

1

'Pip en Posy en het nieuwe vriendje' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo). De geliefde boeken over Pip en Posy zijn speciaal op maat voor peuters.

Het nieuwe vriendje
Pip en Posy gaan samen naar het strand. Ze zoeken schelpen, graven een kuil en vangen visjes in de zee. Als Posy even een lekker dutje doet, ziet Pip dat er iemand naast hen is komen zitten. Het is Vic, en Vic wil best met Pip spelen. Dat wil Pip ook wel! Ze hebben het grootste plezier met z'n tweetjes. Maar als Posy wakker wordt, is ze een beetje jaloers. Ze wil Pip eigenlijk niet met iemand delen. Hoe moet dat nu?

Pip en Posy van Axel Scheffler
De serie 'Pip en Posy', die inmiddels al uit zeven boeken bestaat, gaat over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. In elk deel staat een ander thema centraal: dit keer is dat jaloezie en leren delen. De boeken zijn geschreven en getekend door Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo), wiens prentenboeken in meer dan 30 landen worden uitgegeven.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
07 juni 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025765347 , 9789025765347 , 9789025765347 , 9789025765347

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Een zomers prentenboek

door: Peuter-kleuter boekenland 1 like
Een zomers prentenboek voor peuters. De serie 'Pip en Posy', die inmiddels al uit zeven boeken bestaat, gaat over grote en kleine ups en downs in een peuterleven. In elk boek staat weer een ander thema centraal. In dit boek gaat het over jaloezie en leren delen maar natuurlijk ook over zon, zee en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic