Pizza de luxe

Pizza de luxe

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het meel, deeg en beleg. Stefano Manfredi, de bekroonde pizzamaestro uit Sydney, neemt 's werelds populairste fastfood mee terug naar zijn oorsprong, als een heerlijk gezonde en eenvoudige maaltijd waarvan iedereen kan genieten.

Stefano woont en werkt in Australië, waar hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne Italiaanse keuken is. Hij baseert zijn kookkunsten op de smaken en recepten die hij nog kent uit zijn kinderjaren in Lombardije. Stefano bezit en runt al ruim dertig jaar restaurants in Sydney, in het bijzonder het bekroonde Manfredi en bel mondo, en meer recentelijk Pizzaperta Manfredi. Hij is regelmatig te gast in tv-programma's.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
01 februari 2019
ISBN
9789048317417
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie