Pizza eigenwijs

0

Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza’s, gecreëerd door Australië’s bekendste pizzabakker, wereldkampioen John Lanzafame.
John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John’s pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en – het allerbelangrijkst – het resultaat is overheerlijk!

John Lanzafame was chefkok in Hugo’s Lounge en Hugo’s Bar Pizza in Sydney en eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en is beroemd in de voedingsbranche vanwege zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie ‘op het bord’. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakker en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
190
Laatste editie
02 maart 2009
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562899

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic