Pizza

0

Een heerlijke verzameling met de lekkerste hartige broodgerechten uit heel Italië, van de hand van Maxine Clark die vooral bekend is om haar toegankelijke Italiaanse recepten.
Pizza is eenieders favoriete fastfood.
Met deze authentieke recepten kunt u ook thuis verrukkelijke pizza’s, calzone, focaccia en vele andere heerlijke Italiaanse hartige broodjes bakken.
Keukengerei en -gereedschap leidt u door het mijnenveld van bakstenen en bakplaten, pizzavormen en -pizzawieltjes.
In Pizza in tien stappen vindt u tips over het vormen en bakken van een pizza en een oplossing voor elk probleem waar u bij de bereiding tegenaan zou kunnen lopen.
In Deeg en Sausen worden de basistechnieken toegelicht.
In het hoofdstuk Pizza’s dik en dun vindt u de populaire Pizza Margherita, Pizza met gekaramelliseerde rode ui, kappertjes en olijven, een knapperige Schiacciata om bij een drankje te geven, en Aardappelpizza - een glutenvrije bodem van aardappeldeeg die met tomaten en ansjovis is belegd.
Maak ook eens Calzones en Pizzette zoals bijvoorbeeld Calzone alla parmigiana gevuld met aubergine en mozzarella.
Bestudeer Pizzette en kleine hapjes op zoek naar Pizzette met geitenkaas en pesto of Focaccette ripiene met daarin tomaat en smeltende mozzarella en Ligurische Sardenaira.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
03 juni 2008
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059207141

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic