Pizza & pasta

0

Pizza en pasta met liefde bereid uit de beste ingrediënten!
De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediënten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers en kleine lokale producten. Al zijn recepten zijn gemakkelijk en snel te maken alhoewel het pizzadeeg enige uren gisttijd in beslag neemt maar dan krijg je ook de perfecte krokante pizzabodem. Met overheerlijke recepten voor authentieke Napolitaanse vullingen met pancetta, mozzarella en basilicum, ricotta, taleggio en gorgonzola.
Paolo's pastarecepten zijn ook al moeilijk te weerstaan: fusilli met pistachenoten, Parmezaanse kaas, gerookte ham en kerstomaatjes of een luxe kreeft pasta? De verrukkelijke aroma's van het smelten van kaas, ui, knoflook, tomaat en basilicum zullen je verrukken.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
13 september 2016
Uitgeverij
Forte culinair
ISBN
9789462501454 , 9789491853098

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic