Pizza prego !

0

Eigentijdse quilts is een onmisbaar naslagwerk voor quilters en handwerkers die in plaats van de traditionele ontwerpen hun eigen creativiteit willen ontwikkelen om hun werkstukken naar een hoger niveau te tillen. Het boek behandelt:
 Pasta is misschien wel het bekendste gerecht uit de Italiaanse keuken; het is zeer veelzijdig en wordt over de hele wereld in restaurants en thuis klaargemaakt en geserveerd. 
 
Pasta prego! is een handig en inspirerend boekje. Het is samengesteld voor mensen die Italiaanse gerechten op de oorspronkelijke wijze willen bereiden. De pastarecepten lopen uiteen van de populaire schotels uit het noorden, zoals Pasta met pestosaus en de klassieke Pasta Bolognese, tot de hartige, sterk gekruide zuidelijke gerechten zoals pikante Fettuccine met saffraanmosselen en een eenvoudige maar verrukkelijke Pastasalade met olijven. 
 
In de inleiding van dit boekje worden de basisingrediënten en bereidingswijzen duidelijk beschreven. Elk recept gaat vergezeld van stap-voor-stapinstructies en verscheidene foto's. Pasta prego! is een onweerstaanbaar boekje, dat de kleuren, geuren en sfeer oproept van heerlijke Italiaanse gerechten en ongetwijfeld een speciaal plekje in uw keuken zal krijgen

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
12 oktober 2005
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059201361

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic