Placebo

15

Na de tragische dood van zijn vrouw en twee zoontjes heeft Jevin Banks zijn carrière als boevenkoning en illusionist aan de wilgen gehangen. Nu ontmaskert hij oplichters en waarzeggers op televisie. Voor een nieuwe show doet hij ondertussen undercover mee aan een omstreden neurologisch onderzoek naar mind-to-mindcommunicatie. Wat hij niet beseft is dat hij daarmee verzeild raakt in een verreikende samenzwering waarbij een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld betrokken is. Banks zal al zijn trucs uit de kast moeten halen om de moord op een wel heel bekende persoon te voorkomen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Placebo
Serie
Jevin Banks (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Willem Keesmaat
Laatste editie
22 november 2013
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789043522229 , 9789043522236

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

De vaart blijft erin

door Tim van den Brink op 24-02-2014

Er ligt weer een goede thriller in de schappen. Ditmaal gaat het om Placebo, geschreven door Steven James. Deze Amerikaanse auteur liet voorheen FBI-agent Patrick Bowers de kastanjes uit het vuur halen. In zijn nieuwste boek introduceert James een ander personage: Jevin Banks. Deze illusionist krijgt een enorme knauw als zijn vrouw zelfmoord pleegt door zichzelf en hun twee zoons in een rivier te...


Lezersrecensies (1)

Blijft spannend

door: Oliver 1 like
Het verhaal begint erg sterk, je wil blijven lezen. verder in het boek wordt het soms een beetje voorspelbaar. Er interessant is ook het denkbeeld vanuit een illusionist gezien. Boek is spannend, zeker een aanrader.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic