Playmobil

1

Het boek dat een glimlach op je gezicht tovert
Al meer dan 40 jaar behoort Playmobil tot het favoriete speelgoed van klein en groot. Het is en blijft iconisch speelgoed dat ook voor volwassenen pure nostalgie oproept. De populaire Playmobil poppetjes met hun vrolijke lach en felle kleurtjes zijn niet weg te denken uit de speelgoedkast van jong en oud waar ook ter wereld. Stevig, duurzaam, economisch en ecologisch, vol realistische details, om je onder te dompelen in een enorme variëteit aan karakters met hun accessoires. De moderne ?guurtjes evolueren mee met hun tijd en hebben verschillende origines, beroepen, huidskleur en zijn geëmancipeerd. Playmobil is een wereldwijd fenomeen met zijn eigen fans, verzamelaars, limited editions en voortdurende vernieuwing. Tijdloos én hedendaags. Het boek brengt dit modern in beeld.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
26 november 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401429757

Lezersrecensies (1)

Onderbouwde nostalgie

door: Hilda Groen 1 like
Groot formaat boek met veel foto's van de verschillende Playmobil poppetjes en alles wat daarbij hoort. De strategie van de bedenkers en makers van Playmobil wordt uitstekend uitgelegd. Een heerlijk boek om zeker nog eens terug te pakken!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic