Pluk de dag

27

Lijsten 1 Spots 1
In Pluk de dag, de nieuwe roman van Danielle Steel, verandert het leven van toegewijde huisvrouw en moeder Stephanie Adams drastisch als haar 52-jarige man plotseling komt te overlijden. Ondanks haar verdriet probeert ze de draad weer op te pakken. Jarenlang heeft ze alles opgegeven voor anderen, maar nu kiest ze voor zichzelf.

Na een weekend weg besluit ze alleen verder te reizen en ontmoet ze bij toeval de beroemde countryzanger Chase Taylor. Ze maakt kennis met zijn muziek en hectische leven, maar vindt het moeilijk zich te binden aan hem, vooral omdat ze zich nog steeds verbonden voelt met haar overleden man. Ze leert zichzelf en Chase steeds beter kennen en Stephanie besluit te genieten van elk moment, vooral nu het nog kan. Ze is niet meer dezelfde vrouw als voorheen, en kan dat ook niet meer zijn. Zullen haar volwassen kinderen haar nieuwe leven accepteren?

Danielle Steel heeft van haar 96 romans rond de 800 miljoen exemplaren verkocht in ongeveer 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times.
www.daniellesteel.com
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
07 juli 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024569304 , 9789024569311


Door lezers

Boekenbende / Bookstoreday 2017: met mijn bookievriendje op een bookiefeestje
29 april 2017 13 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

in 1 keer uitgelezen

1 like
Alweer een zalig boek van Danielle Steel ! Dit boek zet je toch even aan het denken hoor . je word echt in het verhaal gezogen , zelf ontdek je wat belangrijk is in het leven . in dit boek komen verschillende facetten aan bod , verdriet , liefde , verlies , en jezelf herontdekken . Een zalig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic