Poëziealbum

0

Ken je het nog, het poëziealbum van vroeger? Een boeke volgeschreven met persoonlijke versjes, tekeningen en, natuurlijk niet te vergeten, met poeziëplaatjes. In de drukke, vluchtige tijden waarin we leven gaan mooie tradities verloren. Daarom lanceert Elma van Vliet, de bedenkster van de bestselling Vertel eens-serie, het poëziealbum anno nu. We brengen een oud ritueel terug, gestoken in een nieuw jasje. Het is een prachtig uitgevoerd album, met een herkenbare en moderne uitstraling. Vol lege bladzijdes om gevuld te worden met versjes, creatieve uitspattingen en persoonlijke wensen die passen bij deze tijd. En natuurlijk horen de poëzieplaatjes er weer helemaal bij!

 

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Boeken die je als cadeau geeft, maar ook weer terug wilt hebben. De boeken zijn uitgegroeid tot hedendaagse klassiekers. Ze hebben hun weg gevonden naar de harten van moeders, vaders, oma’s en opa’s, kinderen en kleinkinderen. Elma gelooft dat communicatie een van de belangrijkste dingen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft. We werken veel, doen aan alles mee en zijn overal, maar hebben soms te weinig tijd om met elkaar te praten over dingen die echt belangrijk zijn.

Verschenen in
Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
24 mei 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000349784

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic