Pokerrijbewijs ®

0

Leer nu poker in het populaire systeem van Texas Hold 'em No-Limit door een uitgebreid cursusboek. Wanneer je nog nooit poker hebt gespeeld kun je een beetje overweldigd worden van alle situaties, termen, regels en procedures. In deze cursus krijg je een duidelijke uitleg hierover.
Je krijgt les in het systeem van Pokerrijbewijs ® door een ervaren professionele poker-instructeur.
Het uitgebreide cursusboek is eenvoudig geschreven met veel voorbeelden, analyses van het spel, uitleg van alle termen en tips. Met de scherpe analyses van het spel kijk je mee in de denkwijze van de instructeur.
Door begrippen en doelen concreet te omschrijven leer je te denken in een bepaalde richting. Zo leer je eenvoudig vanaf de basis alles over poker.
Dit boek is geschikt voor totale beginners, spelers met een beetje ervaring, spelers met alleen ervaring met het spelen op internet en spelers met veel ervaring om een goede basis te krijgen. In het tweede deel wordt er verder gegaan met de kennis uit het eerste deel.
Je kunt altijd meedoen met één van onze vele lessen. Kijk bij de agenda op de site bij www.passievoorpoker.nl
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
60
Laatste editie
17 april 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402116014 , 9789402124422

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic