Portals

Portals

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het leven bestaat uit diverse mogelijkheden, steeds zijn er keuzes die je kunt maken. Dit boek heet ‘Portals’, omdat je - naast de verschillende dimensies die er zijn - er ook zelf voor kunt zorgen om je leven met een beetje magie te leven. Het is maar net welke deur je opent en welk portaal je binnen treedt.
We worden allemaal geboren uit de baarmoeder van onze moeder, een moeder die ons ongeveer 9 maanden heeft gedragen en de ongelooflijke kracht heeft gehad om ons te baren.
We zijn allemaal peuter en kleuter geweest, er werd ons van alles opgedragen. We deden ons best, zo goed als we konden.
Van tiener naar puber. Ons lichaam verandert in een korte tijd. We nemen het maar zoals het komt, zo gaat dat nou eenmaal. We strijden voor onze identiteit, want wie zijn we nou eigenlijk, waar horen we bij en wat willen we worden.
Gelukkig zullen er nog genoeg mooie dromen zijn die je kunt vervullen, want we willen alles uit ons leven halen. Je leeft per slot van rekening maar één keer, zeggen ze. De Transformatie is voor iedereen hetzelfde, deze hoeft niet tijdgebonden te zijn. In principe is elke verandering weer tijd om los te laten.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
177
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
11 december 2018
ISBN
9789402185157
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,65
E-book prijsvergelijker
Advertentie