Praag

0

Gouden Stad
Overal in Praag voel je de authentieke historische charme, bij de sprookjesachtige Burcht, door de gehavende kinderkopjes en de verweerde standbeelden. Een hoogtepunt, naast de indrukwekkende Burcht, is de St. Vituskathedraal. De bouw van dit fraaiste gebouw van het Burchtcomplex duurde 600 jaar. Mooie uitzichten over de stad vind je op de Petrinheuvel, waar verschillende wandelpaden lopen. De uitkijktoren op de heuvel is een miniatuur van de Eiffeltoren in Parijs.

Praag Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze charmante stad in Tsjechië te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de lekkerste Praagse gerechten of de gezelligste winkels, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Praag een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips als de mooiste uitzichten en activiteiten voor een regendag.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
12 april 2011
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789047519201
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic