Pragmatische astrologie

0

Astrologie beoefenen is een kijkje nemen achter de schermen van ons dagelijks bestaan. Astrologie is niet bezig met feiten, maar wel met de onzichtbare/ongrijpbare patronen en tendensen achter de gebeurtenissen waarmee we tijdens ons bestaan geconfronteerd worden. We gaan leren kijken naar mechanismen die zich niet aan banden laten leggen door de fysische wetten. Met de hulp van astrologische tekeningen kunnen we de kenmerken en de ontwikkeling van onze persoonlijkheid verklaarbaar maken.

De astrologie helpt met haar tekeningen vaak om vage dingen uit dat verleden op te klaren. De patronen en de tendensen die de astrologie over de toekomst onthult, maken het mogelijk om op een strategische wijze om te gaan met de dingen die op je afkomen. Astrologie kan, mits ze op de juiste wijze gebruikt wordt, een gouden gids zijn voor je leven. Astrologie kan uitleggen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Zij brengt je aanleg in beeld. Astrologie bepaalt de verhoudingen tussen je
driften en ze laat je verstaan wie je bent.

Astrologie is gefundeerd in de holistische gewaarwording, in een hoger bewustzijn. Zoiets is volgens onze huidige wetenschappelijke analytische benadering gewoon onzin. In dit boek willen we duidelijk maken dat dit niet zo is.

Fons Wils is een gedreven man, zit al meer dan vijfentwintig jaar in het vak en wil bewijzen dat astrologie waarheden kan blootleggen - net als zuiver wetenschappelijk onderzoek. Hij spreekt niet alleen over het heden en de toekomst. Ik zit aan mijn stoel genageld als hij mijn verleden exact ontrafelt. Zijn karakteranalyse klopt helemaal. Fons voelt dingen die anderen ontgaan.
Journalist Steven Van Herreweghe in Bonanza, 16 april 2001.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
23 oktober 2014
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461313461 , 9789077135419

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic