Praktisch handboek numerologie

0

Bepaal uw persoonlijke getallen, ontdek hoe ze uw gezondheid, carrière en relaties beïnvloeden en haal het beste uit uzelf
Van uw gezondheid tot uw carrière en van uw relaties en vriendschappen tot uw thuissituatie, in dit boek vindt u een praktische blauwdruk voor uw leven. Bepaal uw persoonlijke getallen aan de hand van uw geboortedatum en naam en ontdek hoe ze de verschillende levensgebieden beïnvloeden. Ontwikkel uw intuïtie, kom in contact met uw onderbewuste en word één met uw persoonlijke ritme door regelmatig met uw getallen te werken. De inzichten die u op deze manier verwerft, zullen u helpen om gelukkiger en gezonder te worden en om het maximale uit uzelf en uw leven te halen.
Sla dit boek snel open en ontdek:
- hoe u de verschillende belangrijke getallen berekent die uw leven beïnvloeden
- welke krachten en energieën werkzaam zijn tijdens uw leven en hoe u ermee aan de slag kunt gaan
- hoe u de uitdagingen en mogelijkheden die elk 'persoonlijk jaar' u te bieden heeft maximaal kunt benutten
Sonia Ducie volgde een opleiding aan de Connaissance School of Numerology. Ze geeft al 17 jaar workshops, cursussen en lezingen over numerologie als alternatieve geneeswijze en als middel voor persoonlijke ontwikkeling. Ze schrijft regelmatig artikelen over numerologie voor kranten en tijdschriften en heeft al verschillende boeken over dit onderwerp op haar naam staan.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
28 maart 2014
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044727456
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic