Pride and Pudding

3

Artikelen 1
British pudding is de trots van de Britse keuken. Foodblogster Regula Ysewijn bundelt in Pride and Pudding de heerlijkste soorten, gaande van zoete cakejes, brood- en fruitige
puddings tot traditionele Schotse haggis en hartige puddings.  Een boek voor zowel zout- als zoetliefhebbers. 

Pride and Pudding neemt je mee op reis door de fascinerende, Britse culinaire geschiedenis en bewijst waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg. Alle gerechten zijn historisch en authentiek. Zo zijn de oudste recepten afkomstig uit een kookboek van 1390. Regula Ysewijn geeft die authentieke recepten een moderne toets, zonder al te veel af te wijken van het origineel. Een intrigerend kookboek, om te koken én ook te lezen. De prachtige foto’s en illustraties zijn de kers op de pudding.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
21 oktober 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059086722


Artikelen over Pride and Pudding

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

'The proof of the pudding is in the eating'

door Kitchen Table Happiness op 26-11-2015

'The proof of the pudding is in the eating'; met andere woorden je moet het zelf ervaren, of de praktijk zal uitwijzen of iets echt goed werkt. Dit is niet voor niets een bekende Engelse uitdrukking. Maar liefst twee jaar spendeerde de Vlaamse Regula Ysewijn aan het uitspitten van archieven, praten met verzamelaars en herschrijven van recepten. Alleen maar over Britse pudding.

Pudding is hartig

...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic