Prijs van de waarheid

102

Artikelen 1

Uit de regen duikt plotseling een man voor haar auto op. Een doffe klap en daarna doodse stilte. Als verlamd staart Cathy naar de zwiepende ruitenwissers. Dan stapt ze haastig uit. De man ligt ineengedoken naast de weg - totaal in paniek, te oordelen naar zijn gejaagde reacties op haar vragen. En gewond: bloed loopt langs haar hand als ze hem overeind helpt en naar haar auto brengt.

In het dichtstbijzijnde ziekenhuis wordt hij meteen weggereden naar de ok, waarna Cathy aangeslagen doorrijdt naar haar vriendin Sarah, bij wie ze zou gaan logeren. Daar belt de politie. De verwonding van de man blijkt een schotwond en een onbekende heeft zijn spullen uit het ziekenhuis gestolen.

De volgende ochtend wordt bruut duidelijk dat iemand naar iets op zoek is en over lijken gaat om het te vinden...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Whistleblower
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Karin Schuitemaker
Laatste editie
15 mei 2014
Uitgeverij
Harlequin Tess Gerritsen Thriller
ISBN
9789034715944 , 9789461700612 , 9789034797483 , 9789034754189 , ...


Artikelen over Prijs van de waarheid

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijBestel dit luisterboek voor  €12,50 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (3)

Spannende thriller met een vleugje romantiek!

door: Dayenne 1 like
Het is noodweer en Cathy Weaver is op weg naar haar vriendin Sarah. Uit de regen duikt opeens een man voor haar auto op. Daarop volgt een klap en een doodse stilte. Wanneer Cathy uit haar auto stapt vindt ze de gewonde man. Hij is helemaal in paniek en kijkt angstig. Ze brengt hem naar haar auto en...

Weer een schittert

door: Leentje Adriaensen 1 like
Weer een schittert spannend romantische triller. Waar blijft ze de verhalen vandaan halen? Hoe krijg je het klaar om een triller en een roman zo goed in elkaar te laten lopen. De spanning loopt op al in het begin van het boek en word alleen maar beter. Je moet het gewoon lezen. Ik ga zeker opzoek...

Recensie Prijs van de waarheid

door: Sabine Mulder 1 like
Lekker tussendoortje maar vond dit veel meer een bouquetreeksachtig boekje dan Onder het mes, en dus niet echt mijn ding helaas.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic