Prince

5

De in mysterie gehulde muzikant en zanger Prince is al meer dan 35 jaar een popfenomeen dat steeds opnieuw de laatste technologische en stilistische ontwikkelingen met beide handen aangrijpt. In [i]Prince[/i] laat Matt Thorne de stormachtige reis van deze artiest door de muziekwereld en zijn indrukwekkende transformatie beeldend zien. Thornes eigen ervaringen met Prince komen hierbij aan bod en dat maakt het lezen van deze biografie bijzonder persoonlijk. Thorne ontrafelt het mysterie van de man met een diepgaande analyse van zijn muziek. De teksten en noten van zijn nummers worden ontleed en dankzij de vele interviews met onder andere ex-Revolutionleden Wendy en Lisa krijgt de lezer een kijkje in de persoonlijke wereld van deze popgigant.

Verschenen in
Genre
Kunst & Cultuur
Laatste editie
29 november 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603232 , 9789401606851

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Slecht, slechter, slechtst

door: Bert van Brakel 1 like
De auteur is een echte Prince-fan (erger nog hij dweept zelfs met hem) en dat is te merken! Er is geen muzikant die de genialiteit van Prince kan benaderen, zelfs als een optreden van zijn Heiligheid tegenvalt, blijkt het achteraf bezien toch een interessante sessie te zijn geweest en ga zo maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic