Prinsessenschool 2: Een rasechte prins!

0

'Lief dagboek,
Weet je wat zo vreemd is?
Ik heb drie vriendinnen die echt geweldig zijn, de ouwe Norm is bijna als een broer voor me, en ik heb een familie waar ik bij terecht kan - maar uiteindelijk vertel ik alles wat ik kwijt wil aan een COMPUTER.
Heb ik je al verteld over het huis achterin het park, waar we Prins hebben gevonden? Hij is de liefste hond van de wereld. En Princess was bij hem! Natuurlijk hebben we niet aan Miss Coralinda gezegd dat haar hondje met een stamboom van een kilometer lang ervandoor was gegaan om rond te gaan zwerven met een soort van worst op pootjes – en ZONDER ook maar een druppel blauw bloed in zijn aderen...'

Norman is een echt genie! Vicky's beste vriend heeft namelijk een geheime doorgang ontdekt tussen de Royal Academy en Princess College, zodat de twee elkaar kunnen ontmoeten wanneer ze maar willen. Maar de eerste afspraak in het Uiltjeshuis heeft een verrassing voor Vicky in petto... een viervoetige vriend!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
15 augustus 2011
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059327740

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic