Prison Break 2

0

H BOEK BIJ DE TELEVISIEHIT:
PRISONBREAK
Michael Scofield is een wanhopige man in een uitzichtloze situatie. Zijn broer, Lincoln Burrows, is veroordeeld voor een sensationele moord en zit op death row in de Fox River State gevangenis. Ondanks de bewijzen tegen Lincoln is Michael ervan overtuigd dat zijn broer onschuldig is. Omdat Michael geen andere opties ziet en de executie van Lincoln steeds dichterbij komt, pleegt Michael een bankoverval om vastgezet te worden bij zijn broer. Eenmaal in de gevangenis komen we erachter dat Michael, een bouwkundig ingenieur met de plattegronden van de gevangenis, een uitgebreid plan heeft bedacht om Lincoln te bevrijden en te bewijzen dat de moord vooropgezet spel was.
In Seizoen 1, Deel 2 maakt Michael Scofield langzaam vorderingen met zijn uitbraakplannen uit de Fox Rivergevangenis, terwijl zijn broer Lincoln de laatste dagen voor zijn executie doorbrengt in een isoleercel. Binnen en buiten de gevangenis zijn allerlei krachten aan het werk om Lincolns dood te bespoedigen. De elektrische stoel lijkt voor hem onvermijdelijk…
Prison Break ontpopt zich als een ingenious spel van leugen en waarheid, van goed en kwaad en van verlies en liefde. De spannende tv-serie is nu een onvervalste pageturner!
PRISONBREAK Seizoen 1, Deel 2.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 januari 2007
Uitgeverij
FMB Uitgevers
ISBN
9789049900380
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic