Problemen laten bij wie ze horen

0

De hele wereld op je schouders?
Velen van ons gaan gebukt onder het gevoel dat het onze verantwoordelijkheid is om naasten te helpen hun problemen op te lossen.
Gary en Joy Lundberg zijn ervan overtuigd dat het beter is deze last niet op je schouders te nemen. Zij laten zien hoe je in moeilijke situaties helderheid en luchtigheid kunt brengen. Door de vaste patronen van ?klaaggesprekken? te doorgronden, leer je al snel hoe je anderen kunt helpen door begrijpend te luisteren. En door hen de ruimte te geven z?lf hun problemen op te lossen, zal je eigen leven vrolijker, productiever en plezieriger worden.
Ik heb een kapitaal aan therapeuten betaald en alles wat ik moest weten staat in dit boek!? Joanne DeBiase (moeder van vijf kinderen, bedrijfsleider in een boekhandel)
Als je relatie een gebruiksaanwijzing nodig heeft, dan is dit ?m!? Richard Paul Evans (auteur van de bestseller De kerstdoos)
Gary B. Lundberg heeft een praktijk in relatie- en familietherapie. Zijn lezingen en boek zijn doorspekt van wijsheid, ervaring en humor.
Joy S. Lundberg is (tekst)schrijver, spreker en dichter. Ze schreef diverse tijdschriftartikelen en gedichten, songteksten en scripts voor radio- en tv-programma?s.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
23 juli 2011
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000306428 , 9789000323722 , 9789000323722

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic